EM

Ribéry: Vi skal slå England

Franck Ribéry kræver sejr over England, hvis holdet skal videre fra gruppen.

Frankrig er en af de helt store outsidere ved EM-slutrunden, efter at Laurent Blanc for alvor har fået sat skik på mandskabet. Les Bleus møder således op til slutrunden som ubesjret i 21 kampe, og holdets store stjerne, Franck Ribéry, er fortrøstningsfuld her kort tid inden, at slutrunden skydes i gang.    

- Vores sejre har været gode for vores selvtillid, og det hjælper os i forberedelserne til kampen mod England. Jeg er endelig begyndt at vise, hvad jeg kan med landsholdet og med Benzema ved min side, kan vi alt, siger Ribéry til L'Equipe.

Frankrig er udnævnt som en af de mest seriøse bejlere til til EM-titlen efter Spanien, Holland og Tyskland, men ifølge Bayern München-spilleren er det første mål bare at gå videre fra gruppen.

- Vores første mål er er at avancere til knockout-fasen. For at gøre det, er vi nødt til at slå England. Der er lang tid til at forberede sig på kampen, og den tid vil vi bruge på at vænne os til træningslejren og træne godt, siger Ribéry.

Frankrig møder netop England i holdets første kamp ved EM-slutrunden på mandag. Gruppe D består ud over de to fodboldstormagter af Sverige og værtsnationen Ukraine.