EM

Sådan skal Holland nedlægges

Der er ingen grund til at være overdrevet bange for det hollandske EM-hold med de mange stjerner, lyder det fra de danske spillere.

Robin van Persie, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar og Rafael van der Vaart. Et udtræk af de største hollandske stjerner, som det danske EM-hold lørdag kommer til at prøve kræfter med.

Langt de fleste ser det som en stort set umulig opgave at besejre eller i det mindste tage point for det danske hold, men de danske spillere er af en anden holdning, og har ikke tænkt sig at lægge sig ned på forhånd. Det handler om at stå sammen som hold og så ellers angribe de svagheder, der også er på det hollandske hold.

-Deres styrker er måske også deres svagheder. Offensiven er rigtig dygtig fremad, men det er ikke verdens bedste forsvarere. Kan vi spille forbi deres første pres, stopper de måske lidt op, og så er de til at tale med bagude, siger Simon Poulsen til BT.

Den centrale forsvarsspiller Joris Mathijsen er småskadet, og der er endnu usikkerhed, hvem der kommet til at besætte pladsen på venstre back - Sporting Lissabons midtbanespiller Stijn Schaars eller den bare 18-årige Jetro Willems fra PSV.

-Hvis vi kommer med lidt speed, kan vi godt finde nogle huller i deres forsvar. Der har været tvivl om nogle pladser, og jeg er sikker på, at der kommer nogle rum til os, siger Christian Eriksen.

Danmark møder Roben, van Persie og resten af det stjernespækkede hollandske mandskab lørdag den 9. Juni på Metalist Stadium i Kharkiv.