EM

Stephan A. om startplads: En indikation

Morten Olsen har endnu ikke lukket målmandskampen, men Stephan Andersen tager sine 90 minutter som en indikation på, at han lige nu er nummer 1.

Stephan Andersen var blevet valgt i målet til fordel for Anders Lindegaard mod Australien af Morten Olsen, som dog bagefter ikke var meget for at lukke den debat.
Det ville Stephan Andersen heller ikke, men han tog sine 90 minutter som et godt tegn.

- Det er for tidligt at sige, hvem der kommer til at stå. At spille i den sidste kamp op til en slutrunde er selvfølgelig en indikation, men jeg tager ikke noget for givet. Der er ikke nogen af os, der får noget forærende, siger Stephan Andersen til tipsbladet.dk

Morten Olsen har ikke udadtil ville forklare idéerne bag Stephan Andersen som førstevalg, og landstræneren holder da også kortene helt tæt over for de to hovedpersoner, omkring hvem der fører kapløbet.

- Der er ikke blevet nævnt noget – hverken det ene eller andet. Så jeg har ikke tænkt over, om jeg ville få en halvleg eller fem minutter. Jeg ville bare gøre det, så godt jeg kan, siger Andersen, der glæder sig til sin tredje slutrunde.

- Nu har jeg været så heldig at være med til både et EM og et VM før, og det er en kæmpe oplevelse med det setup, der er omkring en slutrunde.

Stephan Andersen fik hele kampen mod Australien, mens Evian-keeperen også var afløseren, da Thomas Sørensen gik ud med en skade mod Brasilien for en uge siden.

Derfor ligner Andersen da også det, der står på hans ryg: Nummer 1.