Everton-manager hylder sit mandskab
Illustration
Generelle

Everton-manager hylder sit mandskab

Everton-manager Roberto Martinez var yderst tilfreds med de tre point i dagens vanskelige kamp mod Southampton.

Everton kom for en stund ned på jorden efter en fantastisk første halvdel af sæsonen, da det i sidste runde blev til et skuffende 1-0-nederlag hjemme mod bundproppen Sunderland. 

Derfor var Roberto Martinez' tropper tørstige efter revanche, da Southampton tidligere i dag gæstede Goodison Park, og hjemmeholdet fik da også fuld pointhøst.

Seamus Coleman og Romelu Lukaku stod bag Evertons scoringer i 2-1-sejren, og efterfølgende var manager Martinez lykkelig for de tre point, der sender Liverpool-klubben op på fjerdepladsen i Premier League.

- Det var en helt anderledes test end den, vi havde på Boxing Day (mod Sunderland, red.). Southampton er et stærkt mandskab, og det vidste vi. Vi var nødt til at levere en perfekt præstation, og vores to scoringer var af fremragende kvalitet. Vi forsvarede godt og var koncentrerede, hvilket er nødvendigt mod Southampton, siger Martinez til BBC.

Udeholdets udligning blev sat ind på et langskud af Gaston Ramirez i en situation, hvor den vikarierende keeper Joel Robles så tvivlsom ud. Men Everton-manageren mener ikke, at spanieren var skyld i målet.

- Der var intet, Joel Robles kunne gøre. Svævet i bolden gjorde det umuligt for ham, lyder vurderingen fra Martinez.