Neymar skadet i Barca-sejr
Illustration
Generelle

Neymar skadet i Barca-sejr

Lionel Messi scorede to gange, mens Neymar måtte udgå med, hvad der lignede en alvorlig skade, da Barcelona gik videre i den spanske pokalturnering.

Midtugen har budt på pokalfodbold rundt omkring de europæiske ligaer, og den spanske var heller ikke foruden. Barcelona skulle køre en sikker 4-0-sejr fra det første opgør i Copa del Rey sikkert hjem, og det gjorde de vanen tro.

To gange slog den tilbagevendte Lionel Messi til og sendte Getafe ud med en samlet 6-0-sejr for Barcelona. Men kvartfinalepladsen i pokalturneringen kan være dyrt købt.

Den brasilianske stjerne Neymar måtte i første halvleg udgå med noget, der kunne ligne en ret alvorlig ankelskade, da hans ankel kom ud i en mildt sagt unaturlig position. Brasilianeren står over for en meget vigtig slutrunde i sit hjemland til sommer, som det ganske vist ville være ekstremt bittert at misse. 

De første meldinger lyder dog på, at Neymar blot på side ude i en op til en måned. Og det er billigt sluppet i forhold til udsigten til at misse en slutrunde på hjemmebane.