Levante ville ikke lege på Camp Nou
Illustration
Generelle

Levante ville ikke lege på Camp Nou

Der var kun et hold på banen, da Barcelona slog uoplagte Levante med 5-1 i Copa del Rey. Catalanerne er dermed videre til semifinalen i turneringen. 

FC Barcelonas legeplads hedder Camp Nou, og cirka hver anden uge inviterer de et hold inden for, som de kan hygge sig med i 90 minutter. Enkelte gange driller catalernes legekammerater og stjæler point fra dem, andre gange har legekammeraterne ondt i maven allerede, inden de kommer, og vil helst hjem igen så hurtigt som muligt. Sådan en dag var det i dag. Sidstnævnte, altså. 

Levante havde tabt det første opgør i Copa del Rey-kvartfinalen med 1-4 på hjemmebane til Barcelona, og her til aften blev returkampen spillet. Den havde Levante helst været fri for. Lilleputterne fik tæsk med 5-1, og det var tydeligt, at holdet aldrig havde vilje eller tro på, at de kunne vende resultatet fra det første opgør.

End ikke da Levante efter 12 minutter kom foran på et selvmål af Sergi Roberto, virkede det, som om udeholdet egentlig havde lyst til at være på det næsten mennesketomme Camp Nou. 

Derfor var det ingen sag for Adriano, Puyol, to gange Alexis Sanchez og sidst Cesc Fabregas at lege bolden ind bag Levante-målmand Javier Jimenez til resultatet 5-1. 

Barcelona er dermed videre med samlet 9-2 til semifinalerne i den spanske pokalturnering. Holdets modstander findes i morgen, når Santander tager imod Real Sociedad.