Mata: Vi kan nå CL-pladserne
Illustration
Generelle

Mata: Vi kan nå CL-pladserne

Manchester Uniteds nye spanier Juan Mata tror stadig på, at klubben kan slutte i top fire i Premier League. 

Manchester Untied har 11 point op til den Champions League-givende fjerdeplads i Premier League, og det er endnu kun 36 point at spille om i den resterende del af sæsonen. Men det forhindrer dog ikke klubbens nye spanier i at stadig have ambitioner om en fjerdeplads for The Red Devils.

- Målet er få en Champions League-plads. Det er svært, fordi Liverpool, Arsenal, Tottenham og Everton spiller godt og kæmper også for top fire, men jeg synes, vi har et hold, der kan gøre det. 

- Det her er Manchester United. Når klubben vinder to, tre eller fire kampe i træk, så har det en meget vigtig mental effekt, en vindermentalitet. Vi er på vej, og jeg tror, vi kan gøre det, men vi skal vinde en masse kampe først, siger Mata ifølge Daily and Sunday Express. 

Mata er desuden overbevist om, at United ikke har mistet evnen til at tiltrække verdens bedste spillere. 

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske til sommer, men manageren (David Moyes, red.) sagde forleden dag, at han agter at købe spillere. Jeg tror, klubben er i forandring, men jeg kan fortælle dig, at de bedste spillere i verden altid vil komme, lyder det selvsikkert fra Mata.

Juan Mata skiftede i januar Chelsea ud med Manchester United.