Premier League

Ferguson vil vinde

Manchester United-manager Alex Ferguson kan stadig huske følelsen af Carling Cup sejr, og vil hellere end gerne løfte trofæet igen i dag.

Sir Alex har hentet mange trofæer i sit lange og imponerende karriere med Manchester United. Tre af disse trofæer er hentet i Carling Cuppen, men det tal kunne have været dobbelt så stort.

- Jeg har tabt tre Carling Cup-finaler. Første gang vi tabte var mod Sheffield Wednesday, fordi jeg valgte det forkerte hold. Jeg gik efter en midtbane der aldrig havde tabt en kamp, og jeg skulle have taget Mike Phelan med i den kamp. Vi tabte 1-0 på mål af John Sheridan, siger Sir Alex til klubbens hjemmeside om kampen, der står tydeligt i hans erindring.

- Wembley er et fantastisk sted at være, og den bedste måde at nyde det på, er at vinde, siger Ferguson om det legendariske engelske nationalstadion.

- Der er ingen tvivl om, at når du ser Wembley og nærmer dig stadion, ser du de mange fans der hepper på dig, og minder dig om, hvor vigtigt det er. Vi vil vinde, og alle spillerne vil spille finalen, siger Alex Ferguson.

Finalen fløjtes i gang klokken 16.00 dansk tid.