Fredagens rygtebørs
Illustration
Rygter

Fredagens rygtebørs

Få de seneste rygter fra den internationale fodboldscene. 

Davide Astori fra Cagliari til Cardiff
Note:
 Ole Gunnar Solsjkær er på udkig efter forstærkninger til defensiven, og det kan normanden muligvis finde i den italienske Serie A. Her har Lazios bomstærke franskmand Michael Ciani floret på rygtrebasis, og senest skulle waliserne forsøge at hente den italienske landsholdspiller Davide Astori i Cagliari.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Lewis Holtby fra Tottenham til Fulham
Note:
 Fulham forsøger at styrke sig i nedrykningskampen ved at hente tyske Lewis Holtby, der ikke får meget spilletid under den nye Spurs-boss Tim Sherwood. Samtidig er der også nyt blod på vej til London-mandskabets angreb i form af den græske landsholdsspiller Kostas Mitroglou.
Kilde: Goal.com
Sandsynlighed: Over middel

Dimitar Berbatov fra Fulham til Tottenham
Note:
 Den mulige tilgang af Kostas Mitrglou kan betyde, at Dimitar Berbatov er fortid i Fulham. I stedet kan bulgaren være på vej tilbage til Tottenham, der leder efter en erstatning for Jermaine Defoe.
Kilde: The Telegraph
Sandsynlighed: Middel

Nani fra Machester United til Tottenham
Note:
 Berbatov er muligvis ikke den eneste gave til Tim Sherwood i dette transfervindue. Portugisiske Nani spøger således også i London-klubben, hvor der i så fald vil være tale om en lejeaftale. Nani har dog også været rygtet til italienske Inter.
Kilde: Metro
Sandsynlighed: Middel