Fredagens rygtebørs (opdat.)
Illustration
Rygter

Fredagens rygtebørs (opdat.)

Få de seneste rygter fra den internationale fodboldscene. 

Martin Montoya fra Barcelona til Liverpool
Note:
Liverpool er angiveligt tæt på Barcelonas forsvarsspiller Martin Montoya. Kontrakten udløber til sommer, men Liverpool vil forsøge at fange ham allerede i januar. 
Kilde: Daily Express
Sandsynlighed: Middel

Fabio Coentrao fra Real Madrid til Chelsea 
Note: Chelsea-manager José Mourinho vil have fat i sin gamle spiller Fabio Coentrao, der kæmper med at få spilletid hos Mourinhos tidligere arbejdsgiver Real Madrid. I første omgang på en lejeaftale, der dog skal indeholde en købsklausul. 
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel 

Mohamed Salah fra Basel til Tottenham
Note: Da Mohamed Salah blev matchvinder mod Chelsea i midtugens Champions League-runde, sad Tottenham på lægterne og så ham an. Og Salah er nu faldet i London-klubbens smag. 
Kilde: Daily Star
Sandsynlighed: Under middel 

Leighton Baines fra Everton til Manchester United
Note: Selvom Roberto Martinez er sikker på, at Baines bliver i Everton, så kan United meget vel komme med et bud på backen i januar måneds transfervindue.
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Middel 

André-Pierre Gignac fra Marseille til West Ham
Note: West Ham vil have en erstatning i angrebet i stedet for den skadede Andy Carroll. På en liste over 20 mulige emner finder man franske André-Pierre Gignac, som The Hammers skulle være meget interesseret i at få til klubben til januar. 
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Under middel 

Tonny Sarabria fra Barcelona til Arsenal eller Roma
Note: Den 17-årige angriber fra Paraguay er et interessant emne for både Arsenal og Roma, der kan købe ham fri for 25 millioner kroner. Sanabria har allerede spillet tre landskampe.
Kilde:
Daily Mail
Sandsynlighed:
Middel

Filip Djordjevic fra FC Nantes til Hull eller Crystal Palace
Note: Nantes-angriberen har scoret otte mål i 14 kampe i Ligue 1 i denne sæson, og det har imponeret de engelske klubber.
Kilde:
Daily Mirror
Sandsynlighed:
Middel