Tirsdagens rygtebørs (opdat.)
Illustration
Rygter

Tirsdagens rygtebørs (opdat.)

Få de seneste rygter fra den internationale fodboldscene. 

Mourinho vil malke Bayern for Mandzukic
Note: Den 27-årige angriber kan være på vej ud af døren på Allianz Arena, når Robert Lewandowski til sommer slentrer ind i klubben. I London vil Jose Mourinho gerne forstærke sin Chelsea-trup med den kroatiske angriber, der er vurderet til omkring 225 millioner kroner.
Kilde: Caught Offside
Sandsynlighed: Middel

Arsenal har forhandlet med Balotellis agenter
Note: Ifølge Daily Express har den italienske angribers agenter været i London i sidste uge for at finde ud af, om der var interesse for AC Milan-spilleren. Og dér skulle Arsene Wenger have meldt sig på banen, og nu overvejer franskmanden angiveligt at forstærke sit angreb med Balotelli til sommer. 
Kilde: Daily Express
Sandsynlighed: Middel

Manchester United holder rigtig godt øje med Sporting-talent
Note: Måske klog af skade har Manchester United lært, at de hellere må sende sine talentspejdere til Portugal en ekstra gang, når de skal vurdere spillere. Angriberen Bebe, der blev hentet ud af ingenting, blev i hvert fald aldrig nogen succes på Old Trafford. Men det gjorde Cristiano Ronaldo til gengæld, og i United-lejren håber de, at den 21-årige Sporting Lissabon-spiller William Carvalho kan udvikle sig på samme måde. Indtil videre har de forsvarende engelske mestre haft talentspejdere på tribunen hele 12 gange for at se Carvalho i aktion. 
Kilde: talkSPORT
Sandsynlighed: Middel

Ivica Olic fra Wolfsburg til Stoke 
Note: Olic har kontraktudløb med Bundesliga-klubben til sommer, og den 34-årige kroat ønsker at prøve kræfter med Premier League. Og der kommer Stoke ind i billedet.
Kilde: Stoke Sentinel
Sandsynlighed: Middel