Superliga

Feilhaber vil blive i AGF

Amerikaneren Benny Feilhaber ønsker ikke at blive en af de spillere, som AGF kan blive tvunget til at sælge i januars transfervindue.

Et blodrødt regnskab med et underskud på mere end 43 millioner kroner er hvad de i disse dage kan spekulere over, hvordan man slipper af med i Århus Elite - selskabet bag AGF.

En af de mere oplagte løsninger er at sælge ud af de spillere, der har været med til at løfte holdet frem i tabellen.

En af dem er amerikanske Benny Feilhaber, der har fået sit gennembrud i AGF og er inde omkring det amerikanske landshold.
Men selv ønsker midtbanespillere ikke at forlade AGF.

- Jeg er ikke så sikker på, at jeg har lyst til at skifte klub i januar. Selvfølgelig kommer det helt an på hvilket hold og hvilken liga, det er, og under hvilke vilkår. Men det er et halvt år før VM, og mit primære internationale mål er at komme til VM, og for at komme det skal jeg spille for mit klubhold. Så at skifte klub et halvt år før VM er farligt. Hvis jeg skifter til et hold, hvor jeg ikke kommer til at spille - og det kan sagtens ske - vil det gøre mine chancer for at komme til VM meget mindre. Lige nu spiller jeg fast på et godt hold i en god liga, så jeg kan ikke se mig selv forlade AGF til vinter. Det tidligste skifte, jeg kan forestille mig, er til sommer efter VM, siger Benny Feilhaber til JP Århus.

Læs også: AGF-direktør afviser brandudsalg af spillere

- Jeg tror også, at klubben er bevidst om, at hvis de holder på os, der kan komme med til VM, kan de også få en god sum penge for os, hvis vi gør det godt til VM. Jeg er sikker på, de tænker sådan. På den måde tror jeg, vi har det samme mål. Hvis det er noget godt for mig, er det også noget godt for klubben. Så vi må bare vente at se, hvad der sker, siger han.

Da Benny Feilhaber fik gult kort mod Brøndby i forrige spillerunde betød det en spilledags karantæne til amerikaneren. AGF skænkede samtidig Benny Feilhaber en uges ferie oven på en sommer, hvor amerikaneren var i aktion for landsholdet i Confederations Cup og Gold Cup, hvilket gik ud over sommerferien.

I aften er Benny Feilhaber tilbage på det AGF-hold, der skal bide skeer med ligaens tophold fra EfB 

Følg kampen LIVE på tipsbladet.dk - klik her