Curth: BIF er i farligt flow
Illustration
Superliga

Curth: BIF er i farligt flow

FC Midtjylland tager i morgen imod et formstærkt Brøndby-mandskab, og hjemmeholdets Jeppe Curth anerkender, at der venter Ulvene en svær kamp. 

Brøndby går ind til kampen i morgen på udebane mod FC Midtjylland uden at have tabt i sine seneste otte kampe. Den gode form hos vestegnsklubben gør det til en spændende og svær kamp, vurderer FCM's Jeppe Curth.

- Brøndby har haft en periode, hvor de har haft det svært, men det må man sige, der er blevet vendt om på, og de har fået nogle fantastisk gode resultater på det seneste. De er i et flow i øjeblikket, som gør dem utrolig farlige, siger Jeppe Curth til FCM TV.

- Det er en meget vanskelig kamp. Det er et Brøndbyhold, som virkelig tror på sig selv, og som har fået nye input fra nye spillere og har vundet de sidste par kampe, hvilket gør, at de helt naturligt kommer med stor selvtillid, siger Curth.

Midtjyderne kan dog selv tanke noget selvtillid, hvis de kigger på holdenes indbyrdes statistik. Her har Brøndby nemlig kun fået en enkelt sejr, de sidste ti gange holdene har mødt hinanden.