EfB-indhopper: Mit år
Illustration
Superliga

EfB-indhopper: Mit år

Jesper Rasmussen har tidligere været meget skadet, men 2013 blev et godt år for Esbjerg-spilleren.

De fleste studsede over navnet ’Jesper Rasmussen’, da den ukendte Esbjerg-spiller tilbage i august scorede to mål mod Brøndby som indskifter. 21-årige Rasmussens karriere har været meget skadesplaget, men i år fik han endelig vist sine kvaliteter.

Derfor er Esbjerg-spilleren også meget glad for året, der er gået, som desuden har budt på store oplevelser i Europa League.

- Det har været mit år, for jeg havde slet ikke regnet med at få så meget spilletid. Kampen mod Brøndby og de to play-off-kampe mod Saint-Etienne er højdepunkterne. Da jeg efter alle skaderne kom ind og scorede to mål mod Brøndby, vidste alle pludselig, hvem jeg er, og det var vel et lille gennembrud. Det var vildt med den interesse, og der gik lige et par dage, inden jeg faldt ned igen - men så heller ikke mere, siger Rasmussen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Et af de store øjeblikke var også, da vi slog en på papiret meget stærkere modstander, Saint-Etienne, to gange. Jeg kom ind i begge kampe, og at fornemme stemningen på et fyldt Blue Water Arena var noget af det største, jeg har oplevet.

- Hvad vi leverede nede i Frankrig, hvor vi formåede at stå imod deres pres og til sidst vandt, står for mig som den største holdpræstation, jeg har været med til. Da fik jeg virkelig testet mig selv mod et hold på højt internationalt niveau.

Jesper Rasmussen har opnået 13 kampe i denne Superliga-sæson.