Sorin: Jeg kæmper videre
Illustration
Superliga

Sorin: Jeg kæmper videre

AGF-forsvarsspilleren Arthur Sorin har fået spilletid i Superligaen siden september, men franskmanden vil kæmpe sin chance og er ikke på vej væk.

I de seneste to tranfervinduer har AGF styrket forsvarskæde med Alexander Juel Andersen og senest med Johan Lædre Bjørdal. 

Ikke noget, der har styrket franske Arthur Sorins muligheder for spilletid. Forsvarsspilleren måtte flere gange i efteråret finde sig i at være sat helt uden for truppen, og for få uger siden var der forlydender om, at han var blevet bedt om at finde sig en anden klub.

Franskmanden har dog ikke tænkt sig bare at give op.

- Jeg har ikke tidligere været helt uden for holdet, højest på bænken. I efteråret var jeg ofte ikke med i truppen, og det var hårdt. Det har jeg ikke oplevet tidligere. Jeg er selvfølgelig uenig i trænerens dispositioner, men der er ikke så meget, jeg kan gøre, bortset fra at kæmpe videre, siger Arthur Sorin til JP Aarhus.

Arthur Sorin slår også fast, at rygterne om at han er blevet bedt om at se sig om efter nye græsgange ikke er sand og at han kun har fokus på AGF, hvor kontrakten løber halvandet år endnu. 

Franskmanden blev i efterårets noteret for seks kampe frem til spillerunde 10 i slutningen af september, der er hans seneste optræden i Superligaen.