Spillere: Esbjerg overlever
Illustration
Superliga

Spillere: Esbjerg overlever

Både hos Esbjerg og hos AaB er der tro på, at vestjyderne ender over nedrykningsstregen i denne sæson.

Vi er halvvejs gennem denne sæsons Superliga, og Esbjerg ligger under nedrykningsstregen. Umiddelbart placerer det dem blandt favoritterne til at rykke ned, men sådan kommer det ikke til at gå. 

Selvom holdet kun fik uafgjort på hjemmebane mod AaB i går, var spillet så lovende, at spillerne på Vestkysten selv har svært ved at se, at de ikke overlever. 

- Her bliver vi ikke liggende. Stillingen er misvisende, siger målscoreren til 1-2, Mick van Buren, ifølge BT, og han bliver suppleret af holdkammeraten Emil Lyng.

- Vi var jo bedre end dem. Det er surt at ligge under stregen. Men vi føler os på ingen måde som et bundhold. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at vi rykker ned.

Også hos AaB, der i perioder endte med at have meget travlt med at forsvare eget mål, kan man se de esbjergensiske kvaliteter. Kasper Kusk var manden bag 0-2-målet, og han tror heller ikke på en Esbjerg-nedrykning, men er ikke bleg for at sætte navne på, hvem der så må en tur ned i 1. division.

- Esbjerg spiller en god kamp. Og de rykker ikke ned. Det tror jeg til gengæld, at Sønderjyske og Viborg gør, siger han.

Esbjerg har lige nu et point op til nedrykningsstregen inden efterårets sidste kamp mod Randers.