T. Frank: Fastere fundament
Illustration
Superliga

T. Frank: Fastere fundament

Brøndby-træner Thomas Frank kan ikke forestille sig, at holdet igen kommer ind i en periode, hvor de - som i starten af sæsonen - ikke vinder i syv kampe i streg.

Brøndby har ikke tabt i sine seneste otte kampe. En flot statistik, der dog skal holdes op imod en forrygende formkrise i starten af sæsonen, hvor holdet fra Vestegnen ikke vandt i syv kampe. Holdets formmæssige slingrekurs kommer dog aldrig til at pege så meget nedad, som den gjorde i starten af sæson. Det vurderer Brøndby-træner Thomas Frank. 

- Jeg kan ikke forestille mig, at vi kommer ind i en ny periode, hvor vi ikke vinder i syv kampe i træk. Det tror jeg ikke på, siger Frank ifølge sn.dk.

- Jeg vil ikke afvise, der kan komme en dårlig periode på et tidspunkt, men det er min overbevisning, at vi har et langt større fundament og er kommet længere med holdet, så det vil være en kortere periode.

I morgen gæster Brøndby og Thomas Frank FC Midtjylland. Klubben fra Vestegnen har blot fået en enkelt sejr i de sidste ti opgør mod midtjyderne.