Vatsadze er 'back in business'
Foto: Lars Ronbog/GettyImages
Superliga

Vatsadze er 'back in business'

Den georgiske angriber fik i sidste sæson otte kampe for Viborg uden at score. Siden er han skiftet til Silkeborg, hvor han har vist bedre form.

Tre mål i seks Superliga-kampe er det blevet til for Mate Vatsadze i denne sæson, som igen fundet glæden ved at spille fodbold.

Selvom det endnu ikke er blevet til 90 minutter i Superligaen for den 28-årige angriber, så glæder han sig over, at han igen er begyndt at score.

Den gode form kommer efter en hård periode, hvor familien kom i første række. Hans kone var gravid, og selv var han noget omtumlet i perioden, hvor han spillede for Viborg.

Det gik ud over præstationerne og georgieren mistede stille og roligt troen på sig selv. Efter sommeren stod hans tidligere træner, Peter Sørensen, klar til at give Vatsadze en chance i Silkeborg, og det hjalp på humøret.

- Nu er alting godt. Min datter har det godt, Jeg har en lykkelig familie, og mentalt er alt også godt. Jeg er back in business, siger Mate Vatsadze til TV2 Østjylland.

Lørdag d. 18. november vender 'Bødlen fra Tbilisi' tilbage til sin gamle hjemmebane, Ceres Park, i Århus, hvor AGF tager i mod Silkeborg med kampstart kl. 16:00.


Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.