Zlatan-hattrick i pokal-avancement

Zlatan Ibrahimovic stjal atter overskrifterne, da han med et hattrick sendte PSG videre i den franske pokalturnering.

Paris Saint-Germain var på en, på papiret, overkommelig opgave her til aften i den franske pokalturnering, da Zlatan og co. gæstede Brest fra den næstbedste række i Frankrig.

Og det franske storhold gav da heller ikke hjemmeholdet mange chancer for at skabe sensationen. Specielt Zlatan Ibrahimovic var ond ved undertippede Brest. 1-0 blev det efter 10 minutter, da svenskeren, på oplæg af Maxwell, bankede bolden i nettet på en smuk flugter med højre yderside.

Thiago Motta udbyggede føringen, og hjemmeholdet fik reduceret, inden Ibrahimovic efter 40 minutter dukkede op ved bageste stolpe efter et frispark og sikkert sendte bolden i mål til 3-1.

Og svenskeren fuldendte sit hattrick allerede inden pausen, da han alene med målmanden elegant vippede bolden ind til pausestillingen 4-1.

Lavezzi gjorde det til 5-1 i anden halvleg, inden hjemmeholdet fik pyntet til slutresultatet 5-2, og dermed er Zlatan og resten af PSG-mandskabet videre til 1/16-finalen i den franske pokalturnering.