13 skarpe skud til Tips 13
Illustration
Spil

13 skarpe skud til Tips 13

Du får her forslag til denne uges Tips 13 med præcise begrundelser til samtlige 13 bud.

Tipsbladets spilekspert, Jacob Hansen, der er blandt landets førende, er hver uge klar med sit bud på den aktuelle Tips 13-kupon fra Danske Spil.

I denne uge er kampene fra Premier League og Championship.

Få her bud på de 13 kampe med forslag til garderinger og vurderede procenter på kampenes udfald.

System: R 4-7-488

1. Arsenal - Southampton 1 (1X) (50-30-20)
Southampton fik sådan én på skallen, da de gæstede Emirates i sidste sæson, men få hold har vel forbedret sig så meget i mellemtiden, som The Saints. De har fået uafgjort hos Manchester United, vundet hos Liverpool. Så skal de også tiltænkes muligheden for point her.
 
2. Fulham - Swansea 2 (X2)
(25-35-40)
Det kører jo ikke ligefrem i olie for Swansea i Premier League, men det kører trods alt endnu dårligere for Fulham, der har spillet horribelt i de seneste kampe. Swansea ser ud til at have et højere bundniveau og har vundet de to seneste sæsoner på Craven Cottage.
 
3. Hull - Crystal Palace 1
(55-30-15)
Ååårrh, man bliver som regel en lille smule nervøs, når "små" hold som Hull bliver forholdsvis store favoritter, men de har altså været stærke på hjemmebane indtil nu, så selvom Palace senest fik point mod Everton, tiltror jeg dem ikke yderligere gevinst her.
 
4. Newcastle - Norwich 1 (1X)
(55-30-15)
Newcastle gik til pause med to sejre over Chelsea og Tottenham. Og til nul i begge opgør. Hvor kom dét lige fra?! Det var ikke en styrke, jeg havde tiltroet dem, men bøjer mig ubetinget og forsøger samtidig at drage fordel af deres gode form.
 
5. Stoke - Sunderland 1 (1X2)
(40-25-35)
Sunderland gik til pause med en flot sejr over Manchester City, og nu har Gus Poyet haft 14 dage på træningsbane til at arbejde yderligere med truppen. Vi får se, om det bærer frugt, men Stoke er uden sejr i syv kampe, og lukker usædvanligt mange mål ind. Der helgarderes.
 
6. Birmingham - Blackpool 1 (1X)
(45-30-25)
Har man flere helgarderinger til rådighed, end jeg har valgt i denne uge, bør man overveje at sætte én her. Blackpool holder sig flot med i toppen, men jeg sidder stadig med en fornemmelse af, at det ikke er så holdbart i længden. Jeg tager chancen, væk med to-tallet.
 
7. Blackburn - Reading 1 (1X2)
(40-25-35)
Reading skuffede i de sidste tre kampe inden pausen, så jeg antager, at netop pausen bekom dem vel. De har større potentiale end ovennævnte Blackpool, og med Blackburn ved man aldrig, hvad man får, så der skal tages højde for alle udfald.
 
8. Ipswich - Leicester 2 (1X2)
(35-25-40)
Leicester har vundet seks af sæsonen første ni udekampe, men vi har også set dem klappe sammen mod hold som Charlton og Yeovil, der bestemt ikke var i topform på det givne tidspunkt. Ipswich kan være et meget stærkt hjemmehold, så alt kan ske i kamp otte.
 
9. Leeds - Middlesbrough 1 (1X)
(45-35-20)
Det tvivler jeg på vil blive tilfældet her. Middlesbrough har fået ny manager i form af Aitor Karanka, som har udtalt at førsteprioritet er, at få Boro til at vinde igen, ikke at spille flot fodbold. Det kan derfor blive grimt på Elland Road, men Leeds bør kunne klare mosten.
 
10. Nottingham Forest - Burnley 1 (1X2)
(45-25-30)
Forest så ud til at have tabt formen, men bliver så det første hold, der vinder på udebane over Leicester i denne sæson. Det siger lidt om potentialet, men Burnley har også givet masser af prøver på, hvad de indeholder i denne sæson, hvorfor jeg intet tør udelade.
 
11. Queens Park Rangers - Charlton 1
(55-30-15)
Kun én sejr i de seneste fem kampe inden pausen. Det var ikke alt for prangende af Queens Park Rangers, men de får nu alligevel tilliden mod Charlton. De forsigtige tager krydset med, da Charlton på gode dage står rigtigt godt. Jeg satser på, at dette ikke er en god dag.
 
12. Watford - Bolton 1 (1X)
(45-30-25)
Bolton synes endelig at have fået sæsonen på skinner, og kunne sikkert godt have været pausen foruden, mens det modsatte kan siges om Watford, hvor defensiven knirker alt for meget. De vil dog være meget opsatte på ikke at tabe hjemme for tredje gang i træk.
 
13. Wigan - Brighton 1 (1X)
(45-30-25)
Wigan har endnu ikke tabt på DW Stadium i denne sæson, hvorfor et-tallet er selvskrevet i udgangsrækken, men Brighton har kun tabt én af deres seneste seks udekampe og hentede point hos både Reading og QPR. Så kan de også tage point her.

Spil den aktuelle Tips 13-kupon hos Danske Spil.