49ers lammer Redskins
Illustration
Spil

49ers lammer Redskins

Tirsdag 02.40
Washington Redskins – San Francisco 49ers (5-0) 2, 2 bolde
Odds 1,90 Tonybet

I denne rundes opgør mellem Redskins (3-7) og 49ers (6-4) står der utroligt meget på spil, 49ers skal holde fast, mens Redskins med et nederlag må betragtes som værende ude af denne sæsons NFL.

49ers har tabt deres to seneste kampe, efter at have vundet fem på stribe inden. Så 49ers har bragt sig selv i situationen, hvor de skal vinde i Washington. Med 6-4 ligger 49ers lige nu til at tage den sidste slutspilsplads i NFC conferencen, men der står mange hold på spring til at overtage den.

49ers har de seneste sæsoner været kendt for solidt forsvarsspil, og i år er ingen undtagelse, 49ers forsvaret rangerer som nummer fire i tilladte point mod sig, med et snit på 17,8 per kamp.

Redskins har modsat 49ers store problemer på forsvaret, de tillader i snit 31 point mod sig, hvilket rangerer dem som 30 ud af 32 hold. 49ers har i deres seks sejre vundet med en margin på minimum seks point eller derover, og har i mandagskampe dækket handicappet syv gange i streg, samt dækket handicappet i deres seneste fire udekampe.

Vi tror 49ers vinder på solidt forsvarsspil i Washington, de har på papiret et bedre hold end Redskins, og burde ikke få de store problemer. Men 49ers skal have angrebet til at fungere igen, og her tror vi der bliver rig mulighed for at tanke selvtillid mod et ringe Redskins forsvar.