Dagens Double: Kæmpe sejr til Bayern
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Kæmpe sejr til Bayern

Der bør være lagt op til en kæmpe sejr når Köln gæster. Gæsterne mangler blandt andet mange spillere og indtager en klar sidsteplads.

Spilstop 18.00

Partizan Beograd - Røde Stjerne, under 2,5 mål

Odds 1,7 hos 777.dk

Spilstop 20.30

Bayern Munchen - FC Köln 1 (asian -2,75)

Odds 1,75 hos 777.dk

Samlet Odds: 2,97 hos 777.dk

Der er en helt særlig og ond stemning når lokalopgøret mellem Partizan og Røde Stjerne krydser klingre. Endnu engang er det en kamp hvor holdene ligger helt i toppen. Røde Stjerne er et hold der spiller ultra defensivt når de kommer foran i de svære kampe. Det så vi i EL hvor der blot blev scoret fem mål i deres seks kampe. Fem af de sidste seks kampe er endt under, hvor de to kampe der er spillet i 2017 er endt 1-0 og 0-0.

Der er kæmpe krise i Köln. Ikke mindst efter de formåede at smide en 3-0 og tabe 4-3 til Freiburg. Forsvarsspillet er ikke eksisterende og det er svært at se, at Bayern ikke mindst score 3-4 mål. De har i år vundet mange storsejre og plejer ikke at trække i håndbremsen når de fører komfortabelt. Hvis Köln havde lidt tro tilbage er den nok røget med det vanvittige resultat sidst. Gæsterne er desuden uden syv spillere, mens Bayern er uden Robben, Alcantara og Neuer. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.