Dagens Spilforslag - Fredag
Illustration
Spil

Dagens Spilforslag - Fredag

Begge hold til at score til odds 1,66 når Nürnberg gæster Stuttgart hos Bet365 udgør dagens spilforslag

Spilstop 20.30
Stuttgart - Nürnberg begge hold scorer, 2 bolde
Odds 1,66 Bet365

Nürnberg er at af to hold i Bundesligaen, som endnu ikke har prøvet at vinde i denne sæson, og det efter hele 9 runder, så det var ikke voldsomt overraskende, at det kostede træner Wiesinger jobbet efter 8. spillerunde.

Ny mand i front er hollænderen Gertjan Verbeek, som senest har trænet AZ Alkmaar, og hans plan er at indkorporere noget attraktiv fodbold, som han selv har udtrykt det i ugens løb.

Om hans idéer så allerede virker fredag aften, er måske nok lidt tidligt, men som han også har udtrykt det, skal han jo ikke lave en paladsrevolution, da Nürnberg trods alt kun har tabt 3 af de 9 kampe, så ikke alt har været helt sikkert.

De har spillet fem udekampe i denne sæson, seks hvis vi tæller pokalturneringen med, og kun i besøget hos Bayern lykkedes det ikke Nürnberg at score. Til gengæld har de så også lukket mål ind i alle seks udekampe.

Stuttgart er også gode til at score, men knap så gode til at holde buret rent. De har scoret i deres seneste 10 kampe, men har ikke holdt nullet i syv hjemmekampe i Bundesligaen i træk. 

Hent din bonus på 1000 kroner her