Dagens Spilforslag - Mandag
Illustration
Spil

Dagens Spilforslag - Mandag

FC Nordsjælland til ikke at tabe hos AaB til odds 1,72 udgør dagens spilforslag

Spilstop 19.00
AaB - FC Nordsjælland X2, 3 bolde
Odds 1,72 Bet365

AaB har inden aftenens kamp taget fire sejre i træk, og i denne uhørt jævnbyrdige Superliga er det godt nok en stabilitet, man kigger langt efter, også selvom én af disse kampe var i pokalturneringen.

Og med en sejr i aftenens kamp kan de lægge sig á point med FC Midtjylland, men her tror jeg, at FC Nordsjælland meget gerne lige vil have et ord indført.

Gæsterne har nemlig også været igennem en temmelig stabil fase og kan med en sejr lægge sig helt op på en delt sjetteplads. De havde et enkelt total-udfald i Parken mod et velspillende FCK-hold, men det er også eneste nederlag ni kampe.

Man kunne foranlediges til at tro, at de vil være en smule nervøse over at træde ind på en bane, hvor hjemmeholdet ikke har tabt deres 13 seneste kampe. Men hvilket udehold formåede senest at vinde i Aalborg? Jep, det var FC Nordsjælland.

Som i øvrigt ikke har tabt i otte kampe mod AaB, hvad det så end lige skyldes, at de lige netop har godt fat i nordjyderne. Spillestilen? Gode minder fra tidligere kampe? Det er også lige meget, men det betyder helt klart noget i opladningen til en kamp.

AaB har Rasmus Würtz i karantæne og Lukas Spalvis på skadeslisten, mens FCN har Jens Stryger Larsen i karantæne og Uffe Bech, Kasper Lorentzen, Nicolai Johannesen, Oliver Thychosen og Andreas Laudrup skadet. 

Det sidste kan lyde voldsomt, men bortset fra Jens Stryger Larsen har ingen af ovennævnte spillere deltaget i FC Nordsjællands to seneste sejre.

Kun ét hold i Superligaen er endnu ubesejret på hjemmebane, og det er AaB. Samtidig har ingen hold hentet så få point på udebane som FC Nordsjælland. Men ikke desto mindre satses på gæsterne.

Hent din bonus på 1000 kroner her