Dagens Spilforslag - Onsdag
Illustration
Spil

Dagens Spilforslag - Onsdag

Javier Hernandez til at score til odds 1,95 hos Bet365, når Sunderland gæster United, udgør dagens spilforslag

Onsdag 20.45
Man. United - Sunderland, J. Hernandez scorer, 2 bolde
Odds 1,95 Bet365

Skal tristessen fortsætte for Manchester United, eller får de en lille smule oprejsning for den seneste tids skuffende resultater? Det får vi at se i aften, hvor de skal forsøge at vende 1-2 fra den første kamp, og selvfølgelig er de favoritter til at gøre det. 

Men om de så rent faktisk også formår det, er en anden sag, og som de har spillet i januar indtil videre, skal jeg ikke nyde noget af at røre et så lavt odds på hjemmesejren.

Omvendt bryder jeg mig så heller ikke om at holde på Sunderland, jeg synes ganske enkelt ikke, at de er særligt gode, selvom det skal lades dem, at de indtil videre har slået Man. City og Chelsea ud. Og det er dog to af de tre titelkanditater i Premier League.

I stedet vender jeg blikket mod Hernandez, eller "Chicharito", som manden United hænger deres hat på, i deres forsøg på at nå finalen.

Han scorede i søndags mod Chelsea, han scorede i den ene FA Cup-kamp, som United opnåede i denne sæson, og han har været på pletten i begge hjemmekampe i denne pokalturnering. I begge disse scorede han faktisk første mål, hvis man har lyst til at jagte et endnu højere odds. Jeg kan leve med, at han "bare" scorer.

Hent din bonus på 1000 kroner her