Dagens Spilforslag - Søndag
Illustration
Spil

Dagens Spilforslag - Søndag

Højst tre scoringer til odds 1,87 hos Bet365, når Real Madrid gæster Espanyol, udgør dagens spilforslag

Søndag 19.00
Espanyol - Real Madrid under 3,5 mål, 2 bolde
Odds 1,87 Bet365

Torsdag aften havde jeg held med at satse på en målfattig kamp i forbindelse med en Real Madrid-match, og jeg prøver lykken endnu engang i aften.

For det første er det en vigtig kamp i den henseende, at Atletico og Barcelona har mødt hinanden lørdag aften, hvor mindst ét af holdene altså har smidt point, hvilket giver Real muligheden for at hale ind på ligaens fører-duo med en sejr over Espanyol.

Og den behøver ikke at være stor, når nu kampprogrammet allerede fra årets start er proppet med opgaver. De har åbnet forholdsvis forsigtigt med først en 3-0 sejr i ligaen over Celta, hvor de to sidste mål faldt inden for de sidste 10 minutter.

Dernæst 2-0 i pokalen over Osasuna, som de møder igen i den kommende uge. Og lige så har Espanyol åbnet året forsigtigt, for de har tabt begge opgaver med 0-1.

Når jeg tror, at de kan holde Real Madrid stangen, skyldes det heller ikke mindst, at de tidligere på efteråret blot tabte 1-0 på udebane mod Barcelona og i øvrigt er det eneste hold, som i skrivende stund har slået Atletico Madrid. Med 1-0.

Kun én af de seneste ni gange Real Madrid har gæstet Espanyol, har kampen budt på mere end tre scoringer. Vi går den vej igen.

Hent din bonus på 1000 kroner her