Dagens Spilforslag - Tirsdag
Illustration
Spil

Dagens Spilforslag - Tirsdag

Begge hold til at score til odds 1,67, når Coventry lægger vejen forbi Matchroom Stadion, udgør dagens spilforslag

Tirsdag 20.45
Leyton Orient - Coventry begge hold scorer, 2 bolde
Odds 1,67 Bet365

De får set noget til hinanden, disse to hold, i denne sæson, for det er allerede fjerde gang, de tørner ind i hinanden. Først i Liga Cup, så i Johnstone Paint's Trophy, siden i det første ligamøde med Coventry som hjemmehold og nu altså, må man formode, sæsonens sidste opgør.

Selvom Leyton ligger klart bedst i ligaen, hvilket også kan forklares med, at Coventry åbnede sæsonen med 10 minuspoint, har de vist sig meget jævnbyrdige.

Første kamp vandt Leyton, så spillede de uafgjort, inden Coventry vandt deres hjemmekamp. Er vi så nået til uafgjort igen? Måske, men jeg satser på, at de i så fald bliver en uafgjort med mål i.

I Liga Cup'en sejrede Leyton med 3-2, mens Coventry vandt ligamødet 3-1. Og det går lystigt for sig, når Coventry spiller. De tabte 4-0 hos Arsenal i fredags, men i deres 11 forudgående kampe havde både de selv og modstanderen bragt sig på tavlen.

Faktisk har Coventry ikke holdt nullet siden 2. november, og i mellemtiden er afviklet 16 kampe. De ved, at de kan true Leyton, som omvendt har selvtilliden fra tre sejre i træk, så alt i alt regner jeg med en kamp med masser af action.

Hent din bonus på 1000 kroner her