Gigantmøde i Melbourne
Illustration
Spil

Gigantmøde i Melbourne

To af tennissportens største kamphaner står overfor hinanden i semifinalen hos herrerne i morgen formiddag

Spilstop 09.30
Roger Federer - Rafael Nadal over 3,5 sæt, 82 units
Odds 1,40 Unibet

Der var et tidspunkt, hvor disse to kæmpede om "verdensherredømmet" indenfor herre-tennis med nogle fabelagtige kampe til følge. Helt så god er Federer ikke mere, mens Nadal har sat sig tungt på førstepladsen på ranglisten, men jeg er overbevist om, at schweizeren i hvert fald i denne omgang stadig kan give spanieren en ordentligt fight.

Begge spillere har kun afgivet ét sæt på deres vej hertil, og Federer må med modstandere som Murray og Tsonga i de to seneste runder siges at have haft en bare lidt sværere vej end Nadal.

Det ser ud som om, at det nye samarbejde mellem ham og Stefan Edberg har givet veteranen et boost, eller måske bare lidt nye idéer, og sådan som Nadal har været presset i sine to seneste kampe, vil Federer også kunne presse ham.

Omvendt lægger Nadal sig ALDRIG uden kampe, hvorfor jeg forventer et brag af en kamp, præcis som det plejer at være, når disse to tørner sammen i Grand Slam-sammenhæng. De har mødt hinanden 10 gange tidligere i GS-turneringer, og i ni af disse gik kampene over mindst fire sæt.