Ravens rusker Bengals
Illustration
Spil

Ravens rusker Bengals

Tipsbladets NFL-eksperter noterede sig tre yderligere vinder i sidste weekend og står nu på 23 korrekte af 27 forslag i denne sæson!

Søndag 22.05
San Francisco 49ers – Carolina Panthers (0-6) 1, 2 bolde
Odds 1,90 Bet365

To formstærke NFC hold tørner sammen søndag aften, når 49ers med fem sejre i streg tager imod Panthers med fire sejre i streg. 49ers sad over i sidste runde, og det plejer at være en fordel, så har de haft to uger til at forberede sig på Carolina.

Carolina har godt nok vundet fire kampe i streg, men kigger man på modstanderen i disse fire kampe, så er det mod hold som ikke har klaret sig godt i denne sæson. Selvom Carolina har vundet de tre seneste opgør mod 49ers, så spiller vi på en 49ers sejr med en margen på mindst seks point.

49ers forsvaret er stærkt, det er Panthers forsvaret dog også, men vi mener 49ers har flere strenge at spille på, på angrebet. Dette er et top opgør i NFC conferencen, og for 49ers vedkommende, er der ikke råd til fejltagelser, hvis de som alle forventer, skal nå langt i slutspillet. Så er det kampe som denne i egen hule, der skal vise, at man er, et top tre hold i hele NFC conferencen.  

Søndag 19.00
Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals 1, 2 bolde
Odds 2,03 Unibet

Det spidser til for de forsvarende mestre fra Baltimore. Med tre nederlag i streg, og 3-5, er de tvunget til at vinde over AFC nord divisionsrivalerne fra Bengals som er 6-3. Bengals tabte i sidste uge i overtid mod Miami, hvor de ellers inden kampen havde vundet tre i streg.

Men ikke nok med de tabte, de mistede også deres stærke forsvar Atkins, som har flest ”sacks”, (tacklinger på modstanderens quarterback) for Bengals forsvaret, og det bliver et slemt tab for Bengals.

Bengals har de seneste år, stået i skyggen af Pittsburgh og Baltimore, men har alligevel formået at spille sig i slutspillet de seneste sæsoner, i år ligner det at de skal vinde AFC nord, og træde ud af skyggen.

Baltimore er bare holdet, der er kendt for sin fight til det sidste. Selvom de har tabt de tre seneste, og de er sågar tabt knebet alle tre, så har de ikke opgivet håbet om at nå Bengals i toppen af divisionen. Den jagt starter søndag, og kigger man på de seneste opgør i Baltimore mellem, disse to hold, så har Ravens vundet de tre seneste, og sidst de mødtes i Baltimore var det med de suveræne cifre 44-13.  

Søndag 19.00
Pittsburgh Steelers – Buffalo Bills (0-3) 1, 2 bolde
Odds 1,95 Bet365

Pittsburgh led et stort nederlag i sidste uges sene tv-kamp mod Patriots. Og er nu med 2-6, så godt som sikkert, ikke at finde i dette års slutspil. Det samme må siges om Bills, som endnu engang ikke spiller den store rolle i deres division.

To mandskaber der ikke har det store at spille om, her lidt over halvvejs i sæsonen, burde ikke give anledning til opmærksomhed. Men vi finder det interessant, at handicappet på en Steelers sejr er så lavt.

Især set i lyset af, at når steelers møder Bills hjemme, så har de vundet med en margen på minimum atten point, og da Steelers kun har tabt, en af de seneste syv opgør, finder vi handicapspillet -3, på Steelers sejr godt betalt. Skulle Pittsburgh vinde med præcis tre point, får vi vores penge retur.

Selvom Steelers tabte stort i sidste uge, så formåede de at sætte en masse point på tavlen, og det er positivt for Steelers, da de kun har et snit på 19 point per kamp. Vi tror på Steelers vinder deres anden hjemmekamp i denne sæson, og at de gør det komfortabelt, mod et Bills hold som har det rigtigt svært i Pittsburgh.