Spilforslag til 6'eren
Illustration
Spil

Spilforslag til 6'eren

Lørdagen i Premier League starter med intet mindre end et brag, når Arsenal gæster Manchester City, og der er selvfølgelig forslag til dén og de seks andre kampe

Manchester City – Arsenal 1, 29 units
Odds 1,80 Bet365

For det første har Manchester City haft en dag længere til at komme sig over CL-kampen i München, end Arsenal har i forhold til deres kamp i Napoli. For det andet var Arsenals kamp langt mere krævende, end den match City spillede, for der stod ligesom ikke det samme på spil. Derfor kunne City lade visse profiler sidde over, ikke mindst Agüero, mens Arsenal ikke havde samme luksus.

For det tredje har City været direkte uhyggelige på hjemmebane indtil videre i denne sæson, og prøv at se, hvad de har gjort ved de øvrige ”store hold” i ligaen, som de har mødt. Tottenham blev smadret med 6-0, Everton med 3-1, hvilket er Evertons eneste nederlag, og United fik klø med 4-1.

Man kan anføre, at Arsenal har spillet virkeligt stærkt, og været særdeles effektive på udebane, men taget i betragtning af, at de immervæk tabte udekampen mod Manchester United, synes jeg, at der er rigeligt, der taler Citys sag her, hvorfor et-tallet prøves af.

Cardiff – West Bromwich X2, 34 units
Odds 1,55 Bet365

Ikke ligefrem to hold i form, og det forbløffer mig egentlig lidt at se ikke mindst WBA noteret for tre nederlag i streg. Det er trods alt et hold, der har vundet hos United og været tæt på at gøre det samme hos Chelsea.

Men netop derfor tvivler jeg så også på, at de render ind i fire nederlag i streg. De har på udebane i denne sæson hentet point hos Everton, Fulham, Manchester United, Stoke og Chelsea. Det er ganske habile resultater, og så møder de et hjemmehold, der ikke har scoret i tre kampe i streg.

Og tæller vi sidste sæson med, hvor Cardiff immervæk vandt The Championship, har de faktisk ikke været så skræmmende på eget græs, som man kunne mistænke dem for at være. De har kun vundet fire af deres 15 seneste hjemmekampe i ligasammenhæng.

Jeg ser West Bromwich som havende lige den tand mere at byde på, og holder på, at de ikke taber.

Chelsea – Crystal Palace 1, 44 units
Odds 1,18 Bet365

Ja, der er ingen grund til at tærske langhalm. Man kan vælge at spille Chelsea med mere end et mål. Chelsea til at vinde til nul, en eller anden spiller til at score, men jeg har ikke behov for at kaste mig ud i den slags spekulationer. Jeg stiller mig tilfreds med en stille hjemmesejr, og går i chok hvis Palace får point med hjem.

Everton – Fulham (0-1) X, 15 units
Odds 3,50 Bet365

Tre af Evertons fire seneste kampe har været Tv-kampe, og hvis I har set dem, vil I vide, at de er utroligt stærkt spillende. Og at følge en udesejr over Manchester United op med at hente 1-1 hos Arsenal går jo ikke ligefrem ud over selvtilliden.

De bør lugte blod, og derfor også tage sig kærligt af Fulham, men jeg er alligevel en lille smule påpasselig. En match mod Fulham har jo slet ikke samme intense skær over sig, som kampe mod Arsenal og United, så hvordan reagerer Everton-spillerne på det faktum?

Og så har Fulham fået ny manager, hvilket åbenlyst har gjort noget ved spillerne. De var tæt på point mod Tottenham og vandt fortjent over Aston Villa i søndags. Mon ikke de vil bide bedre fra sig, end vi har set andre udgaver af Fulham gøre under Martin Jol?

Det tror jeg og spiller derfor hjemmeholdet til at vinde med et mål, for jeg kan trods alt ikke gå uden om Everton her. De har spillet 13 hjemmekampe mod Everton i Premier League-regi. Og vundet 13! Syv af dem dog kun med et overskydende mål.

Newcastle – Southampton under 3 mål, 35 units
Odds 1,47 Bet365

Sådan som de to har spillet i den seneste måned var jeg ved første øjekast lidt forbløffet over, at oddset på Newcastle var så højt oppe, som tilfældet er. Men Southampton fik trods alt holdt City stangen i sidste uge og spillede 1-1, og så er det helt sikkert et minus for Newcastle, at de må undvære Cabaye.

Han er et fremragende omdrejningspunkt på deres midtbane og vil blive savnet. Om så det er nok til at gæsterne kan stjæle sejren, tør jeg ikke helt tro på, for Newcastle må selvfølgelig have tanket en masse selvtillid efter at have slået United i sidste uge.

Jeg lander derfor på en kamp med et målfattigt udfald, og tillader mig at forhøje væddemålet fra under 2,5 mål til rent tre. Det giver odds 1,47 ved 0-2 mål og indskuddet retur ved præcis tre kasser. 14 af Newcastles 17 seneste hjemmekampe har højst budt på tre mål (og to af disse var mod Liverpool), mens 11 af Southamptons 12 seneste Premier League-udekampe højst har set to mål.

West Ham – Sunderland X, 15 units
Odds 3,40 Bet365

Det er to af de mindst scorende hold i ligaen med bare 12 og 13 scoringer efter 15 runder. Begge har voldsomt brug for point efter en serie af dårlige resultater. Sunderland har endnu ikke vundet på udebane, West Ham har meget svært ved at sætte sig igennem over for nogen, fordi de desperat mangler en angriber, og har i øvrigt Kevin Nolan i karantæne til kampen her. Jeg lander på krydset, fordi jeg ganske enkelt tror, at det er sådan en kamp, som begge vil være mere bange for at tabe, end modige nok til at jagte sejren.

Hull – Stoke X
Odds 3,00 Bet365, 17 units

Samme grund ligger egentlig bag satsningen på dagens sidste kamp. Som nummer 12 og 13 i tabellen med hhv. fire og fem point til stregen har ingen af dem akut behov for at skulle ud og have point. De vil med garanti begge have identificeret denne kamp som én, hvor der ligger potentielle point.

Hull vandt meget fornemt over Liverpool i deres seneste hjemmekampe, men så er Stoke vel også advaret, og Stoke må trods alt komme med en del selvtillid efter sejren over Chelsea i sidste weekend. Det trækker ned på deres offensive del af spillet, at Walters har karantæne, men jeg kan alligevel godt se dem fighte ét point med sig hjem.

Det er trods alt et møde mellem to gamle United-kammerater på manager-fronten, som kender hinanden ud og ind efter adskillige opgør igennem årene for diverse klubber.

Alle odds er fundet hos Bet365