Tipperne tog fusen på Danske Spil
Illustration
Spil

Tipperne tog fusen på Danske Spil

Danske Spil må til lommerne, efter at et rekordhøjt antal tippere i weekenden fik 13 rigtige og spillede sig til Capital One-finalen på Wembley

DM i Tips er netop gået ind i sin syvende uge. Dermed er der også kåret seks dygtige ugevindere… Eller vent, nej. For mens de første uger helt som planlagt kun havde én ugevinder hver, ja så endte 56 DM-tippere i sidste uge på en samlet 1. plads. Dermed har de også alle ret til gevinsten, som er en tur til Capital One-finalen på Wembley.

- Det havde jeg aldrig set komme. Vi havde regnet med 10 ugevindere, en for hver uge. Men at 56 tippere alle sammen spiller det samme system med de samme tegn, det er en overraskelse af kaliber, siger Thomas Huniche hos Danske Spil.

De 56 dygtige DM-tippere havde alle spillet et R 10-0-153 system og havde alle valgt kampene med Liverpool, Manchester United og Leicester som sikre på kuponen. Det gav dem 13 rigtige og otte 10’e re som følgepræmier.

I alt 6.545 kroner i gevinstkroner, eller mindre end hvad turen til et af Englands store fodboldbrag står i værdi.

- Reglerne for DM i tips siger, at hvis flere tipppere deler 1. pladsen i ugekonkurrencen, så vinder de alle sammen en plads på turen. Den regel har vi før haft i spil, når to tippere begge har spillet sig til tops. Vi havde ikke regnet med, at 56 tippere ville gøre det. Men en regel er en regel, siger Thomas Huniche.

I alt havde 68 tippere 13 rigtige på lørdagens kupon, hvilket er uhørt mange. 12 af dem er dog ikke med i DM i tips og må ”nøjes” med deres kontante præmie.

- Det var en uge, hvor favoritterne vandt. Og det er også det, der spiller ind på resultatet, slutter Thomas Huniche, der har taget kontakt til rejsebureauet for at skaffe de ekstra billetter til kampen og flyet. I stedet for 10 deltagere, skal der nu i hvert fald 65 med.

De 56 ugevindere i sidste uges DM i tips fordeler sig over hele landet. Men den Nordjyske region og Hovedstadsområdet sender alligevel flere af sted mod Wembley end de resterende regioner.

 

Hovedstaden

16

28,5%

Syddanmark

8

14%

Sjælland

 

5

9%

Grønland

 

1

2%

Midtjylland

10

18%

Nordjylland

16

28,5%

Total

 

56

100%