Tre forslag til Europa League
Illustration
Spil

Tre forslag til Europa League

Gambleren sidder klar med et bud på en stille tripel fra torsdagens mange Europa League-kampe

Spilstop 19.00
Maccabi Tel Aviv - E. Frankfurt 1X, 3 bolde
Odds 1,60 Tonybet

Frankfurt er vendt tilbage til den internationale scene med brask og bram, eftersom de har sejret i de tre første gruppekampe. Dermed skal meget også gå galt, før den videre adgang ikke nok skal komme i hus, og det tror jeg, at de udnytter til at rotere lidt på startopstillingen.

Hjemme i Bundesligaen kører det nemlig slet ikke, og efter weekendens nederlag til Wolfsburg snakkede de åbent om, at nu er der officielt krise. En placering lige over nedrykningsstregen er trods alt ikke sådan at spøge med, selvom vi kun er i november.

De har råd til at afgive point i Tel Aviv, som i øvrigt ikke er så nemt et sted at gæste. Maccabi har kun et nederlag i deres seneste 14 hjemmekampe, men ingen i de seneste syv, og de har kun indkasseret et mål i de seneste fem kampe på eget græs. 

Med fire point ligger de nummer to i gruppen og har altså også alle muligheder for stadig at gå videre. De viste med udesejr over Bordeaux, at de langt fra er nogen walk over, og jeg tror, at de tager mindst et point fra Frankfurt.

Spilstop 21.05
Rijeka - Lyon X2, 3 bolde
Odds 1,48 Unibet

Rijeka formåede at slå Stuttgart ud af kvalifikationen, men har i gruppespillet ikke indikeret, at de ejer niveauet til at drille ret mange modstandere.

De har fået tæsk af Guimaraes, spillet 1-1 hjemme mod Betis og så tabt i Lyon i sidste runde. Dermed er Lyon på fem point i gruppen og stadig uden nederlag, hvilket i et eller andet omfang indikerer, at de ikke helt skolder denne turnering til fordel for Ligue 1.

Derfor formoder jeg også, at de vil være i stand til at tage mindst det ene point i Rijeka.

Spilstop 21.05
Legia Warszawa - Trabzonspor X2, 3 bolde 
Odds 1,57 Bet365

Trabzonspor har samlet sig syv point for deres første tre gruppekampe. Blandt andet via 2-0 i den omvendte mod Legia. Sidstnævnte har spillet 9 europæiske kampe i denne sæson, som de startede med kvalifikation til Champions League.

De er uden sejr i de seneste 7, og har endnu første scoring til gode i dette gruppespil, hvor de har tabt allerede de første tre kampe. Trabzonspor har spillet 10 europæiske kampe i denne sæson, og har endnu ikke tabt en eneste.