AZ: Vi forhandler med Poulsen
Illustration
Benelux

AZ: Vi forhandler med Poulsen

Den hollandske topklub AZ's sportsdirektør Earnest Stewart bekræfter nu, at klubben arbejder på at hente Simon Poulsen. 

Simon Poulsen synes tæt på at skrive kontrakt med den hollandske klub AZ. Den danske venstreback har fået sin kontrakt med italienske Sampdoria ophævet, og nu meldes han altså på vej tilbage til AZ, hvor han tidligere har spillet med stor succes. 

I den hollandske klub bekræfter sportsdirektør Earnest Stewart nu, at man arbejder på at få Simon Poulsen til klubben. 

- Jeg kan ikke bekræfte, at Simon er på vej, men jeg kan bekræfte, at vi er interesserede i ham, siger Earnest Stewart til tipsbladet.dk.

I hollandske medier har det været fremme, at Simon Poulsen kommer til AZ allerede på mandag, men så langt vil Earnest Stewart ikke gå i sine udtalelser. 

- Hvor der er røg, er der ild, men jeg kan ikke sige andet, end vi er meget interesserede. Det ville være umodent af mig at sige, at han er på vej, for jeg ved ikke, om det lykkes. Vi forhandler med ham, og det ser godt ud, men mere kan jeg ikke sige, lyder det fra sportsdirektøren. 

Han fremhæver Simon Poulsen som en stærk spiller, der har en stor stjerne i AZ. 

- Simon har en fantastisk historie her i klubben. Det startede lidt svært for ham, da han spillede på kanten, men siden blev han placeret som venstre back, og han gjorde det fremragende under Louis van Gaal. Han er en rigtig dygtig spiller, der både er dygtig defensivt og offensivt, siger Earnest Stewart.