Officielt: Simon Poulsen løst fra Sampdoria
Illustration
Serie A

Officielt: Simon Poulsen løst fra Sampdoria

Sampdoria og Simon Poulsen er blevet enige om at ophæve den kontrakt, der ellers løb halvandet år endnu. Han returnerer til sin tidligere klub AZ.

Rygterne har svirret i nogle dage, og nu har Sampdoria så bekræftet det på de klubbens hjemmeside. Simon Poulsen er blevet løst fra sin kontrakt med Genoa-klubben efter halvandet år, hvor han blot har spillet otte kampe.

Poulsen skrev i sommeren 2012 en tre-årig kontrakt med Sampdoria, men efter at have spillet syv Serie A-kampe i den første sæson, røg han helt ud i kulden op til denne, hvorfor han blot har fået én optræden i Coppa Italia.

29-årige Simon Poulsen returnerer efter alt at dømme til sin tidligere AZ, der ventes at have ham med i træningen allerede fra på mandag. Poulsen kom første gang til AZ fra FC Midtjylland i 2008, og han nåede altså at spille fire år i Alkmaar-klubben, inden Sampdoria trak ham til Serie A.

Den 1. januar kom det frem, at Bundesliga-klubben Nürnberg, med én af hans trænere fra AZ-tiden Gertjan Verbeek, var interesseret i den danske venstre back. Noget tyder på, at de må kigge andre steder, hvis de stadig ønsker sig en mand til venstre forsvarsside.