Per Rud: Vi har ikke købt Szymanowski
Illustration
Generelle

Per Rud: Vi har ikke købt Szymanowski

Brøndby har ikke udnyttet købsoptionen på Alexander Szymanowski - endnu. Det slår sportschef Per Rud fast og fortæller, at argentineren først i det nye år bliver Brøndby-spiller.

Alexander Szymanowski er stadig lejesvend i Brøndby. Det slår sportschef Per Rud nu fast, efter en formulering i Brøndbys delårsrapport flere steder er blevet tolket som om, at Brøndby har købt Alexander Szymanowski.

Rud understreger, at der ikke er noget, der er ændret i sagen om Alexander Szymanowski og den købsoption, Brøndby har på ham. Han meldte ud på klubbens hjemmeside i oktober, at Brøndby havde besluttet at udnytte købsoptionen, når det er juridisk muligt, og det er det ikke endnu.

- Der er ikke noget nyt i den sag. Vi har blot gentaget det, jeg sagde til vores egen hjemmeside i oktober. Vi ønsker at udnytte købsoptionen, men der er ikke noget, der er underskrevet endnu, og der er ikke noget, der er på plads.

- Jeg kan ikke sige så meget mere om det, for der er flere parter involveret, men vi skal helt sikkert ind i det nye år, før vi har mulighed for at udnytte den option, siger Per Rud til tipsbladet.dk.

Alexander Szymanowskis lejeaftale med Brøndby løber frem til sommeren 2014. Det ventes, at Brøndby skal betale 11,5 millioner kroner oveni de 3,5 millioner, de allerede har betalt Recreativo for at leje ham.