Brøndby vil købe Szymanowski
Illustration
Superliga

Brøndby vil købe Szymanowski

Brøndbys sportschef Per Rud afslører, at man, så snart det er muligt, vil udnytte Alexander Szymanowskis købsoption. 

Argentinske Alexander Szymanowski var blandt de spillere, som Brøndby forstærkede sig med denne sommer. Og den lille kantspiller har imponeret hos både fans og ledelse på Vestegnen. Faktisk så meget, at man allerede nu gerne ser, at den et-årige lejeaftale, man indgik med Szymanowskis klub Recreativo Huelva, bliver vekslet til et fast ophold i Brøndby for argentineren. 

-  Han er en af de typer, der har de nødvendige individuelle kvaliteter til at højne niveauet både hos sine medspillere og underholdningsværdien for tilhængerne. I forbindelse med lejeaftalen sikrede vi os en købsoption på Alexander Szymanowski, og den har vi besluttet os for, at vi vil benytte os af, så snart vi juridisk kan. Alexander pynter på vores hold, siger Brøndbys sportschef Per Rud til brondby.com

Han fortæller ydermere, hvilke kvaliteter der har overbevist Brøndby om, at Szymanowski er værd at satse på.

- Alexander har givet alt, hvad vi havde håbet på. Han kan lave nogle detaljer, man ikke ser så tit i den danske Superliga. Og så kan han udføre dem i et "ryk". Men det, der tæller mest for os, er, at han er professionel i sin hverdag. På den måde løfter han miljøet omkring træningen og er med til at skærpe kvaliteterne hos alle i truppen, lyder det fra Per Rud.

Szymanowski har scoret to mål i sine hidtil fem Superliga-kampe.