Angriber smækker med døren: Havde problemer med Silkeborg
Illustration
1. division

Angriber smækker med døren: Havde problemer med Silkeborg

Svensk angrebstalent har forladt Silkeborg på grund af "problemer med klubben".

- Ali har gennem sit besøg vist en særlig evne til at score mål, både i kraft af gode afslutningsfærdigheder, fysisk styrke og en god evne til at være de rigtige steder. Han henvendte sig selv via sin agent omkring en prøvetræning hos os, da han søgte et mere optimalt træningsmiljø med flere træningspas og kobling til skole. Jeg er enig med Ali i, at den øgede træningsmængde vil gøre ham godt, da vi får mulighed for at slibe på nogle af de områder, hvor Ali skal blive bedre. Han har vist en stor vilje til at gå ”all in” på dette projekt, og derfor tror jeg på, at det bliver en succes.

Sådan udtalte Silkeborg IF's talentchef Jesper Stüker tilbage i februar, da den daværende Superliga-klub skrev kontrakt med den bare 17-årige svenske angriber Ali Dirawi. Dermed blev der altså ikke lagt skjul på, at forventningerne var høje til den svenske nyerhvervelse.

Det går dog ikke altid, som præsten prædiker i fodboldens verden – det er Ali Dirawi endnu et eksempel på. Efter mindre end et år i Søhøjlandet er han nemlig fortid i Silkeborg, hvor det blev til nul førsteholdsoptrædener.

Og han smækker med døren på vej ud.

- I starten gik det godt, hvor jeg spillede med U/19 og U/21 og trænede med A-truppen, så det var min plan at blive. Men efterhånden opstod der problemer mellem mig og klubben, siger Ali Dirawi til hd.se uden at uddybe det nærmere.

18-årige Ali Dirawi er nu vendt tilbage til Landskrona BoIS, som han også tørnede ud for inden skiftet til Silkeborg – han kan dog først komme i aktion i den nye sæson.