Asiatisk interesse for Nabil Aslam
Illustration
1. division

Asiatisk interesse for Nabil Aslam

Der er interesse for Nabil Aslam fra blandt andet Iran, og Horsens-forsvareren vil gerne afsted.

Horsens-forsvareren Nabil Aslam gjorde det allerede i sommer klart, at han gerne vil prøve noget nyt. Han ville gerne til en klub udenfor Europa, og der var da også interesse for den 29-årige forsvarer. Dengang lykkedes det ikke for Aslam at komme af sted, men nu får han måske en ny mulighed.

I følge tipsbladet.dks oplysninger snuser flere asiatiske klubber til Nabil Aslam. Der er blandt andet en klub i Iran, der er interesseret i ham, og selv vil han meget gerne af sted.

- Jeg vil rigtig, rigtig gerne ud og prøve lykken i udlandet. Det skal allerhelst være nu, men det kan også være til sommer. Jeg er 29 år, så hvis jeg skal af sted, skal det være snart. Jeg vil gerne prøve mig af udenfor Europa, spille et par år der og derefter vende snuden hjem igen. Jeg er lige blevet pakistansk statsborger, og det gør mig ekstra interessant for asiatiske klubber, fordi de så ikke skal regne mig med i kvoten af spillere fra Europa. Det kan hjælpe mig lidt, siger Nabil Aslam til tipsbladet.dk.

Han ved dog ikke ret meget om, hvad der rør sig omkring ham. Han overlader det meste til sin agent og håber, at han kan finde en passende klub til ham, som også ønsker at opfylde de krav, Horsens måtte stille. Aslam er også villig til at tage til prøvetræning for at bevise, at han er god nok.

- Det kan være svært at bedømme ud fra en dvd, om man er god nok, så jeg vil gerne til prøvetræning. Der var en klub sidste år, der ville have mig over for at træne med, men dengang sagde Horsens nej, fordi vi havde mange skader, så der var brug for mig her. Dukker der noget op igen, skal de igennem klubben først, og så må vi jo se, hvad de siger. Nu er Molle (Morten Rasmussen red.) på vej tilbage fra en skade, og det kan åbne nogle muligheder for mig, siger Aslam, der også slår fast, at han ikke er utilfreds med at være i Horsens.

- Jeg er glad for at være her, og jeg har det rigtig godt i Horsens. Sker der ikke noget nu, spiller jeg videre her, for det er her, jeg er på kontrakt. Jeg passer min træning og håber, der dukker noget op. Gør der ikke det, spiller jeg videre og håber at hjælpe klubben op i Superligaen igen. Det vil dog ikke ændre på mit ønske om at komme af sted. Det var mit ønske i sommer, det er mit ønske nu, og det vil det også være næste sommer.

- Lige nu venter jeg bare på noget konkret.

Nabil Aslams kontrakt med AC Horsens løber til udgangen af 2015.