Esbjerg henter ung keeper tilbage fra FC Midtjylland
Foto: EfB
1. division

Esbjerg henter ung keeper tilbage fra FC Midtjylland

Målmand Nicolai Vistisen vender tilbage til Esbjerg fB efter et halvt år i FC Midtjylland.

Det er kun et halvt år siden, at den nu 15-årige målmand Nicolai Vistisen skiftede fra Esbjerg til FC Midtjylland, og nu vender han så tilbage til Vestjylland.

Således kan Esbjerg fB via klubbens hjemmeside fortælle, at Nicolai Vistisen har indgået en aftale med klubben, så han er at finde i EfB de kommende tre år.

- Det betyder alt for mig, og det er derfor, jeg gør det her. Det er det, jeg har drømt om, siden jeg begyndte at spille fodbold, og det er det, som alle drenge på min alder vil. Jeg føler mig mest tryg her i klubben, hvor vi har et godt sammenhold og et godt fællesskab med nogle gode trænere, siger Nicolai Vistisen til klubbens hjemmeside.

Ted van Leeuwen, sportsdirektør, fortæller:

- Vi er meget glade for, at det har været muligt at hente Nicolai tilbage, for han er meget talentfuld, og han bliver en vigtig del af vores U17-hold. Vi har et godt renomme, når det gælder målmænd, og alle vores ungdomsmålmænd befinder sig i en stærk kategori af talenter. Nicolai er meget moden af sin alder, og han er god med både hænder og fødder, så vi forventer os meget af ham i den skarpe konkurrence, der er her i klubben.

Målmanden skiftede som bekendt til FC Midtjylland i sommer, hvor han fik en akademikontrakt. Nu er han så tilbage.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.