1. division

Steffen Højer stopper i Viborg

Den tidligere Superliga-bomber Steffen Højer har valgt at sige sit job op som udviklingschef i hjerteklubben Viborg.

Steffen Højer er den mest scorende spiller i Superligaens historie med et hav af mål for klubber som OB, AaB og Viborg. Netop i Viborg har han efter sin aktive karriere fungeret som træner og senest udviklingschef, men nu er det tid til nye udfordringer.

- Efter grundige overvejelser, har jeg valgt at sige op. Det gør ondt i hjertet, men det er det rigtige for mig. Jeg ønsker Viborg FF alt det bedste, og jeg krydser alt hvad jeg har for, at oprykningen kommer næste sæson. Nu prioriterer jeg benhårdt at bygge den nye friskole i Hald Ege op, hvor der også er en masse fodbold. Og så må vi se, hvad fodboldlivet ellers bringer det næste stykke tid,  siger Steffen Højer til klubbens hjemmeside.

Direktør Morten Jensen begræder den feterede Højers farvel.

-Steffen er en fantastisk person, der har gjort mange gode ting for Viborg FF, både som spiller og som træner. Han er en profil i dansk fodbold, så vi er selvfølgelig utrolig kede af det, men vi har også respekt for hans valg. Alle i klubben ønsker Steffen al mulig held og lykke fremover, siger Morten Jensen.

Steffen Højer har i sin aktive karriere som spiller repræsenteret Viborg over fire omgange og nåede i alt at spille 211 kampe for domkirkebyen.