Ajax vil ikke slippe unge PL-emner
Illustration
Benelux

Ajax vil ikke slippe unge PL-emner

Ajax' Joel Veltman og Davy Klaassen tiltrækker sig interesse fra de største klubber i Premier League, men de hollandske mestre vil ikke af med den talentfulde duo. 

Ajax Amsterdam er kendt for at udklække talenter, og i denne sæson er det den 22-årige forsvarsspiller Joel Veltman og 20-årige Davy Klaassen, der spiller på midtbanen, som har gjort størst fremskridt. Og det har de lagt mærke til i Premier League, hvor Arsenal og Manchester United angiveligt skulle følge talenter.

Den hollandske hovedstadsklub har dog ikke tænkt sig sælge den talentfulde duo. 

- Vi arbejder hele tiden på at få puslespillet til at gå op og udvikle vores trup. Men når man er ved at have styr på det, kan det pludselig falde fra hinanden, hvis en spiller bliver snuppet af en anden klub, siger Ajax-direktør Marc Overmas ifølge Sky Sports. 

- Men hvis der er nogen, der kommer efter Joel Veltman eller Davy Klaassen, vil jeg gøre alt for at blokere en transfer. Jeg er helt med på og hylder også, at Ajax er et godt sted at købe spillere, men de to får ikke lov til at forlade det her sted. 

De to spillere har henholdsvis tre og fire år tilbage af sine kontrakter, men Overmars er allerede ivrig efter at forlænge deres aftaler. 

- Vi ønsker at rive deres nuværende kontrakter i stykker for at tilbyde dem forlængelser med endnu bedre vilkår, slutter Overmars.