FCM kan sælge nyt talent til Holland
Illustration
Benelux

FCM kan sælge nyt talent til Holland

Joachim Andersen skiftede i sommer til FC Twente, og han kan nu få følgeskab i tulipanlandet af Mikkel Duelund, der har været til prøvetræning i PSV Eindhoven.

FC Midtjylland solgte i 2008 Simon Kjær til Palermo og har siden solgt en række af klubbens akademispillere til udenlandske klubber. Nu kan endnu én være på vej ud. 16-årige Mikkel Duelund var for nylig til prøvetræning i PSV Eindhoven, og i følge Herning Folkeblad følger de ham stadig tæt.

Dermed kan Duelund træde i fodsporene på Joachim Andersen, der i sommer skiftede FC Midtjyllands akademi ud med FC Twente, der, ligesom PSV, ligger i toppen af den hollandske Æresdivision. Duelund fik et godt indtryk af PSV Eindhoven under sit ugelange træningsophold.

- Det var spændende og sjovt. Det er lidt som at være tæt på ens drøm om udlandet. De træner kun én gang om dagen, hvor vi træner to gange i FCM. Men til gengæld træner de længere tid og med høj intensitet, siger Mikkel Duelund.

Den 16-årige offensivspiller havde fire træningspas med U/17 og ét med U/19-holdet, inden han drog tilbage til FC Midtjylland.