Jon Dahl nedtoner vigtig bundgyser
Illustration
Benelux

Jon Dahl nedtoner vigtig bundgyser

Jon Dahl Tomasson står foran en af sæsonens helt vigtige kampe i weekenden, hvor Roda møder ADO.

Roda og holdets danske træner, Jon Dahl Tomasson, står over for en skæbnekamp lørdag, hvor Eredivisie-bundholdet ADO Den Haag skal isoleres i bunden, hvis håbet om overlevelse skal få ekstra næring.

Jon Dahl Tomasson forsøger dog at nedtone betydningen af kampen.

- Vi har nu 11 kampe foran os. Derfor handler det ikke kun lørdagens kamp, men om det store billede. Jeg går efter sejren i alle kampe, men det er også en kunst at kigge fremad. Selvfølgelig håber vi at slå ADO Den Haag, men det ville være dumt kun at fokusere på denne kamp. Så skaber du unødvendigt pres, siger Tomasson til klubbens hjemmeside.

Den danske træner har hentet fem point i dine første fire kampe i spidsen for Roda, og netop nu befinder holdet sig bare et point fra den direkte nedrykningsplads, som ADO Den Haag ligger på. Derfor er den indbyrdes kamp ekstra vigtig, men Tomasson har også tro på sit hold.

- Holdets fundament er godt. Det er det vigtigste, og så vil resultaterne komme.

- Jeg er ikke bekymret. Viljen i truppen er helt fantastisk. Det er meget vigtigt. Som fodboldspillerskal du ville forbedre dig hver dag, ellers kan du ligeså godt blive hjemme. Selvfølgelig er der stadig plads til forbedring, men jeg ser fremgang og kigger derfor på den lange bane. Det handler kun om, hor vi er i slutningen af sæsonen, siger Jon Dahl Tomassson.