Lasse Nielsen vil bruge Nijmegen som springbræt
Illustration
Benelux

Lasse Nielsen vil bruge Nijmegen som springbræt

Den nu tidligere AaB-spiller Lasse Nielsen håber, at skiftet til Nijmegen er første skridt på vejen til en større klub.

AaB solgte på næstsidste dagen af transfervinduet holdets solide forsvarsspiller Lasse Nielsen til Æresdivisionens bundhold Nijmegen. Lasse Nielsen har i længere tid været sat i forbindelse med et salg, og denne gang blev det så endelig en realitet. 

- Jeg hørte første gang om Nijmegens interesse for et par uger siden, da jeg fik at vide, de havde budt på mig. Jeg vidste ikke, om klubberne ville blive enige. Så da det skete, var det bare hurtigt afsted til lægetjek, siger Lasse Nielsen til Nordjyske Stiftstidende og forklarer yderligere, at han ikke kan mærke på stemningen, at klubben i øjeblikket befinder sig i alvorlig nedrykningsfare.

Nijmegen ligger spledes på næstesidstepladsen i den hollandske Æresdivision med 20 point. Et af disse point blev hentet i weekenden, hvor det blev til 1-1 hjemme mod Stephan Andersens nye klub Go Ahead Eagles i en kamp, hvor Lasse Nielsen så til fra bænken i hele kampen. 

Netop situationen i bunden var da også et emne til overvejelse inden skiftet, og målet for forsvarsspilleren er da også at komme til en endnu større klub senere hen.

- Jeg har ingen interesse i at spille i den næstbedste hollandske række. Jeg var ikke taget herned, hvis jeg ikke troede, vi ville klare den. Jeg håber på, at det kan hjælpe mig et skridt videre, lyder det fra midtstopperen. 

Lasse Nielsen har underskrevet en kontrakt med Nijmegen for tre et halvt år.