Russiske medier: Bjelland på blokken i storklub
Illustration
Benelux

Russiske medier: Bjelland på blokken i storklub

Andreas Bjelland er et emne i den russiske mesterklub CSKA Moskva, skriver medier i det kæmpestore land.

Andreas Bjelland er kommet stærkt tilbage for FC Twente og det danske landshold efter en meget lang skadespause, og så sent som fredag aften laverede forsvarsspilleren en pletfri indsats, da FC Twente strøg til tops i Æresdivisionen med en 3-1-sejr over Heracles.

Den opadgående formkurve fra Andreas Bjelland er tilsyneladende heller ikke gået ubemærket hen udenfor Hollands grænser, og nu skriver russiske medier, at danskeren er et emne i storklubben CSKA Moskva.

Hovedstadsklubben, der både er forsvarende mestre og pokalvindere, har skuffet en smule i denne sæson, hvor holdet er på en lunken femteplads i den russiske Premier League og desuden måtte lade livet i Champions League allerede efter indledende gruppespil. Det har fået CSKA Moskva til at se sig om efter nye spillere, og i den forbindelse er Andreas Bjelland angiveligt et emne, man arbejder med på direktionsgangen.

Den tidligere FCN-spiller skulle dog ikke være øverst på ønskelisten over forsvarsspillere i CSKA Moskva – det er i stedet Davide Astori fra italienske Cagliari.