Arjen Robben er ude i seks uger
Illustration
Bundesliga

Arjen Robben er ude i seks uger

Arjen Robben blev båret fra banen efter 16 minutter af pokalkampen mod Augsburg i går. Nu er dommen faldet, og hollænderen er ude de næste seks uger.

Arjen Robben har været vigtig for Bayern München den seneste tid. Han scorede i 3-0 sejren over Dortmund for halvanden uge siden. Han scorede begge mål i sejren over Braunschweig i weekenden, og han scorede til 1-0 mod Augsburg i pokalturneringen i aftes.

Men nu må Bayern undvære ham de næste seks uger. For Robben gik ud med en alvorlig skade efter bare 16 minutter, og nu er dommen faldet. Robben er ude de næste seks uger med en skade i højre knæ og lår.

- Naturligvis er jeg bitter og skuffet. Jeg var inde i et godt forløb, jeg nød hver kamp med holdet. Og nu det her. Men jeg kommer tilbage fit og vil nå de mål med holdet, vi har sat for denne sæson, siger Robben til Bayerns hjemmeside.

- Det gør os uendelig ondt, at Arjen er kommet så slemt til skade i Augsburg. Arjen var i sit livs form og havde afgjort så mange kampe for os. Hans udfald er bittert, men han får al hjælp fra os og kommer til at stå til rådighed for os igen i foråret, siger sportsdirektør Matthias Sammer.

Arjen Robben har spillet 18 -kampe i denne sæson og scoret 11 mål.