Bayern beroliger fans: Schweini klar i 2014
Illustration
Bundesliga

Bayern beroliger fans: Schweini klar i 2014

Bayern München har valgt at dementere rygter om, at Bastian Schweinsteigers skade skulle være værre end først antaget. 

Bayern München forsikrer fans om at, Bastian Schweinsteiger nok skal blive klar til foråret. Tyske medier har ellers spekuleret i at sæson kunne være ovre for den 29-årige midtbanespiller. Men det synes ikke at være tilfældet.

Den tyske landsholdsspiller undergik en operation på hans højre ankel i juni, men problemet er blusset op igen og vil holde Schweinsteiger ude indtil det nye år.

I weekenden skrev flere medier således, at der skulle være tvivl, om hvorvidt Schweinsteigers skade er værre end først andet.

Men klubben insisterer på, at den 29-årige Bayern-spiller vil være tilbage i form, når han vender tilbage efter den tyske vinterpause.

- Desværre har der været en storstilet mediedebat siden sidste weekend om Bastian Schweinsteigers helbredstilstand, der har været ført på en måde, som er uhensigtsmæssig og uden respekt for spilleren, fortæller klubbens overlæge, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt til klubbens hjemmeside.

- Der har været udtalelser fra kolleger, der overhovedet ikke har adgang til specialiserede oplysninger, herunder diagnoser og visuelt materiale.

- Bastian Schweinsteigers 2014 er på ingen måder i fare.