Bundesliga

Bayern-boss: Kroos kommer med sikkerhed tilbage

Toni Kroos sprudler i Bayer Leverkusen, men er egentlig ejet af Bayern München. Bayerns Karl-Heinz Rummenigge understreger nu, at Kroos med 100 procents sikkerhed kommer tilbage til sommer.

Toni Kroos er én af Leverkusens absolutte profiler i denne sæson, og én af de væsentligste årsager til, at det er Bayer og ikke Bayern, der ligger nummer et i Bundesligaen. Men ligegyldigt om Leverkusen, Bayern München eller en helt tredje bliver tysk mester, så vender Kroos tilbage til Bayern til sommer.

- Toni Kroos skal med 100 procents sikkerhed tilbage til Bayern til sommer, siger Bayern-bossen Karl-Heinz Rummenigge til Bild om det 20-årige tyske stjernefrø.

Om en to ugers tid flyver en Bayern-delegation til Leverkusen for at diskutere Toni Kroos' fremtid. Men Bayer Leverkusens træner Jupp Heynckes er ikke meget for at sende Toni Kroos tilbage i armene på Bayern München, der har så mange andre stjernespillere i folden.

- At FC Bayern vil snakke med Toni er klart nok. Men det hjælper ikke en ung spiller som ham, at han kun får korte indskiftninger engang imellem. For hans udviking vil et år mere hos os være det bedste. Her er presset ikke så stort, og han skal stadig lære at spille tre kampe på en uge, lyder det fra Jupp Heynckes.