Bayern tilbage på førstepladsen

FC Bayern München var i problemer, men fik vendt slagets gang mod Hoffenheim.

Danske Jannik Vestergaard var at finde på bænken, da Hoffenheim havde besøg af de tyske mestre FC Bayern München. I begyndelsen af kampen lignede det en god beslutning for Hoffenheim, der var meget, meget tæt på at rykke ud sidste sæson, var tæt på at få et point mod sidste sæsons suveræne tyske mestre

Efter 34 minutters spil af opgøret mod Pep Guardiolas tropper kom hjemmeholdet foran med 1-0 på et mål af Niklas Süle, men føringen holdt kun i fem minutter, før den kroatiske angriber Mario Mandzukic fik sat balance i regnskabet med sit mål til 1-1.

Og når det brænder på, har Bayern München en evne til at hive et mål ud af hatten. Og også lørdag eftermiddag kom målet. Hoffenheim holdt stand helt frem til et kvarter før tid, hvor tyske Thomas Müller fik sparket de tre point til Pep Guardiolas tropper. Jannik Vestergaard kom i øvrigt på banen i kampens sidste tre minutter, men den hovedstødsstærke dansker kunne ikke ændre kampens udfald.

Sejren betyder, at FC Bayern München går tilbage på førstepladsen et point foran Dortmund. Hoffenheim er placeret midt i tabellen trods nederlaget.

I de øvrige kampe tabte blandt andre Hamburger SV hjemme 2-0 til Münchengladbach, Schalke vandt ude over Hertha Berlin, og Leverkusen led et choknederlag mod bundholdet Braunschweig og missede derfor muligheden for at holde trit med de to tophold.