Bayern trækker fra i Bundesligaen

Mens Dortmund snublede, havde Bayern München ingen problemer med at slå Augsburg på hjemmebane.

De forsvarende tyske mestre fra FC Bayern München ser ikke ud til at have mistet sulten, efter holdet sidste sæson vandt den tyske pokalturnering, Bundesligaen og Champions League. Tværtimod. Tidligt i en lang sæson viser Pep Guardiolas tropper, at de bliver svære at danse med.

Lørdag eftermiddag havde holdet så besøg af Augsburg i Bundesligaen, og selv om det ikke blev til nogen spektakulær sejr, så blev det ikke desto mindre til en sejr. Jerome Boateng sparkede holdet i front efter kun fire minutters spil, og da Franck Ribery tre minutter før pausen gjorde det til 2-0, var kampen lukket. I overtiden scorede Thomas Müller på et straffespark til slutresultatet 3-0.

I Wolfsburg så det ganske godt ud for Borussia Dortmund, der et minut før pausen kom foran med 1-0 på et mål af Marco Reus, men Jürgen Klopps mandskab glemte måske koncentrationen og vilje i omklædningsrummet, for efter pausen udlignede Ricardo Rodriguez, inden den tidligere Bayern München-angriber Ivica Olic med 20 minutter igen scorede sejrsmålet til 2-1 til Wolfsburg.

I Leverkusen var der målbonanza, da Hamburger SV kom på besøg. Heung-Min Son havde et 17 minutters spil sendt Leverkusen i front 2-0, men HSV kom på 2-2, inden Heung-Min Son scorede sit hatrrick. Stefan Kiessling scorede til 4-2, inden HSV fik reduceret til 4-3. Tættere kom HSV ikke, for i sidste spilminut gjorde Gonzalo Castro det til slutresultatet 5-3 til Leverkusen.

Resultaterne betyder, at Bayern München fører Bundesligaen med 32 point. Dortmund og Leverkusen har 28 point.